Na het ontvangen van de People’s Choice Award 2019 op de #Phocuswright Conference, wint MagicStay de Laurier du Voyage d’Affaires (Business Travel Awards) 2019 in de categorie Reizigersveiligheid.

Reizigersveiligheid speelt een sleutelrol in de ontwikkelings- en differentiatiestrategie van MagicStay.

PARIJS--()--Twee prijzen die de positionering van MagicStay versterken en haar status als een belangrijke speler in zakenreizen en mobiliteit bevestigen – een positie die het bedrijf in iets meer dan 5 jaar heeft bereikt.

Op dinsdag 16 december ontving MagicStay de Laurier du Voyage d’Affaires (Business Travel Awards) 2019 in de categorie Reizigersveiligheid. Deze erkenning komt minder dan een maand nadat MagicStay de People’s Choice Award ontving op de Phocuswright Conference in Miami.

Bedrijven zijn verantwoordelijk voor de veiligheid van hun werknemers, zowel op de werkplek als tijdens zakenreizen. Daarom hechten zij het grootste belang aan de middelen die hun dienstverleners op dit gebied hebben geïmplementeerd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.