Het toevoegen van Executive Firepower, Audible benoemt Tech, Digital Media en Information Services-leider Bob Carrigan als CEO Rapporterend aan oprichter Don Katz

Don Katz, Founder and Executive Chairman of Audible, Inc. (Photo: Business Wire)

NEWARK, N.J.--()--Audible, Inc., ‘s werelds grootste verkoper en producent van digitaal gesproken woord entertainment en informatie, heeft vandaag aangekondigd dat Bob Carrigan op 2 januari zal toetreden tot het bedrijf als Chief Executive Officer rapporterend aan oprichter Don Katz, die Executive Chairman wordt.

“Bob Carrigan is een van de meest getalenteerde, creatieve, intellectueel bedreven en inspirerende CEO’s die ik heb zien slagen in mijn twintig jaar studie- en chroniquebedrijven en mijn vierentwintig jaar toonaangevende Audible,” zei Katz. “Zijn transformationele rentmeesterschap als CEO van de baanbrekende wereldwijde informatie- en abonnementsservices juggernaut, IDG, en zijn visionaire leiderschap als CEO van de eerbiedwaardige internationale gegevens- en analyse-instelling die Dun & Bradstreet is, getuigen van zijn zeldzame vermogen om grote ideeën uit te werken en ze om te zetten in klantgerichte actie. Beide bedrijven raakten veel meer verbonden met hun klanten, met hun grondleggers van ondernemerschap, en beide werden betekenisvollere plaatsen om te werken. ”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Matthew Thornton
Audible
mthornton@audible.com

Contacts

Matthew Thornton
Audible
mthornton@audible.com