Telefónica implementeert SIAE MICROELETTRONICA Geïntegreerde IP / MPLS layer3 microgolfradio om zijn backhaul-netwerk te verbeteren

MILAAN--()--Telefónica, een wereldleider in vaste en mobiele telecommunicatienetwerken en SIAE MICROELETTRONICA, een leider in draadloze transporttechnologie, testte met succes de geïntegreerde IP / MPLS-mogelijkheden van de AGS20 layer3 magnetronradio in Ecuador, waardoor het bestaande backhauling-netwerk beschikaar komt voor de huidige en toekomstige 5G mobiele generatie. Implementatie in het netwerk is de volgende stap.

AGS20 layer3 magnetron radio integreert IP / MPLS-netwerken die fungeren als een gecombineerde CSA (Cell-Site Aggregator), waardoor Telefónica de convergentie van alle diensten op de IP-laag biedt, waardoor IP / MPLS wordt uitgebreid naar alle mobiele sites.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Fabio Gavioli - marketing@siaemic.com

 

Contacts

Media:
Fabio Gavioli - marketing@siaemic.com