Telecoms.com Intelligence’s Annual Industry Survey vestigt de aandacht op het toenemende belang van ‘Designed-For’ B2B BSS-oplossingen

5G personalisatie versnelt de vraag naar gespecialiseerde BSS in B2B-sectoren met hoge omzet

WARRINGTON, Engeland--()--MDS Global Ltd, een toonaangevende BSS-as-a-Service provider, heeft vandaag in samenwerking met Telecoms.com Intelligence de bevindingen bekendgemaakt van hun Annual Industry Survey Report 2019. In het rapport werden gespecialiseerde en ontworpen voor moderne B2B BSS-oplossingen gemarkeerd als een belangrijke vereiste door Communication Service Providers (CSP’s), waarbij 84% van de respondenten B2B identificeert als het gebied waar zakelijke klanten de hoogste omzetgroei zullen genereren in 2020 en daarna .

Op basis van 540 antwoorden op een enquête, gaf het rapport een overzicht van het vakgebied van de afgelopen 12 maanden en bood het projecties voor activiteiten vanaf 2020 en daarna. Het OSS / BSS-gedeelte van de enquête benadrukte dat de B2B-segmenten, waaronderlarge enterprises (30%), small- and medium-sized enterprises (SMEs) small office/home office (SOHO) (17%), evenals de publieke sector en groothandelspartners, moeten worden bediend door een gespecialiseerd B2B BSS-platform. Dit platform moet een speciale aanpak voor digitale betrokkenheid bieden die gepersonaliseerde bestellingen en workflows ondersteunt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Martine Naughton
MDS Global
Email: martine.naughton@mdsglobal.com
Tel: +44 (0) 7909 475815

Contacts

Martine Naughton
MDS Global
Email: martine.naughton@mdsglobal.com
Tel: +44 (0) 7909 475815