ABS: Branche-leidende studie van 246 miljoen dollar aan letselschadeclaims biedt nieuw inzicht in de veiligheid van de scheepvaart

HOUSTON--()--ABS, de American Club en Lamar University roepen de sector op om de oorzaak van de veiligheid op zee te bevorderen met uitgebreidere vereisten voor letsel en bijna-ongeluk rapportage.

De oproep volgt op een sectorbreed project dat meer dan 12.000 letselrecords analyseert met een financieel kostenplaatje van $ 246 miljoen en nog eens 100.000 bijna-ongevallenmeldingen van het ABS en Lamar Mariner Safety Research Initiative (MSRI) en bijna een decennium aan gegevens van de American Club .

Het onderzoek biedt een ongekend inzicht in ongevallen op zee, maar inconsistente gegevens samen met een gebrek aan consistentie en volledigheid hebben het projectteam ertoe aangezet om de sector aan te sporen om een uitgebreide nieuwe standaard voor maritieme letselrapportage aan te nemen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Gareth Lewis
glewis@eagle.org

Contacts

Gareth Lewis
glewis@eagle.org