“Het ABC van het MKB” – AGC’s nieuwste inzichtsrapport over de $ 380 miljard MKB-software- en servicesmarkt

BOSTON--()--AGC Partners kondigt met genoegen de release aan van haar nieuwste brancheonderdeel – “Het ABC van MKB’s“. Dit onderdeel verkent de markt om software en services wereldwijd aan kleine en middelgrote bedrijven (MKB) te kunnen verkopen, en de technologieleveranciers en strategieën die worden gebruikt om het best door te dringen in deze achtergestelde en snel groeiende markt. Het voordelige gebruiksgemak SaaS-leveringsmodel heeft de MKB-markt opengebroken en $ 380 miljard aan software-uitgaven gegenereerd.

AGC Partners voltooit nu zijn 17e jaar met recordinkomsten, winsten en deals. We hebben de toonaangevende wereldwijde tech-boetiek gebouwd, gericht op de fusies en overnames van middelgrote ondernemingen, microkapitaal en groeifinanciering. AGC Partners is de SaaS-dealleider, met 98 gesloten deals en 387 totale voltooide transacties. We hebben een krachtig team van specialisten in technisch bankieren opgebouwd, met 20 partners verspreid over 10 kantoren, waaronder in Londen, New York, Boston en San Francisco.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

AGC Partners
Matt Stumpf, 617-261-4100

Contacts

AGC Partners
Matt Stumpf, 617-261-4100