Solasia kondigt licentie en kapitaalalliantie aan met Maruho voor SP-04 (PledOx®)

TOKIO--()--Solasia Pharma K.K. (TSE: 4597, Hoofdkantoor: Tokio, Japan, President & CEO: Yoshihiro Arai, hierna “Solasia”) kondigde vandaag aan dat het een exclusieve licentieovereenkomst is aangegaan met Maruho Co., Ltd. (Hoofdkantoor: Osaka, Japan, President & CEO: Koichi Takagi, hierna “Maruho” genoemd, voor de commercialisering van het product SP-04 van Solasia (PledOx®, hierna “product” genoemd), een therapeutisch middel voor chemotherapie geïnduceerde perifere neuropathie (momenteel klinische fase III-onderzoeken ondergaan; naam van het werkzame bestanddeel: calmangafodipir) in Japan.

Volgens de licentieovereenkomst zal Maruho het product exclusief in Japan commercialiseren nadat Solasia de ontwikkeling van het product heeft voltooid. Op basis van de licentieovereenkomst zal Solasia het product exclusief leveren aan Maruho en Maruho betaalt Solasia een vooruitbetaling van 1,0 miljard yen en mijlpaalbetalingen op basis van de voortgang in ontwikkeling en marketing tot een totaal van 18,0 miljard yen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Solasia Pharma K.K.
Rie Toyoda, Public Relations and Investor Relations
Tel: +81 3 5843 8049 (TOKYO)
info@solasia.co.jp

Contacts

Solasia Pharma K.K.
Rie Toyoda, Public Relations and Investor Relations
Tel: +81 3 5843 8049 (TOKYO)
info@solasia.co.jp