Genesis mede-oprichter Michael Watkins wordt genoemd als een van ‘s werelds meest invloedrijke zakelijke denkers

The First 90 Days and Master Your Next Move author Michael Watkins named one of the world’s most influential business thinkers. (Photo: Business Wire)

BOSTON--()--Michael Watkins, expert op het gebied van leiderschapsovergangen en de best verkopende auteur van de klassieke onboardingreferentie The First 90 Days, werd door Thinkers50 uitgeroepen tot een van de meest invloedrijke zakelijke denkers ter wereld. Op de prestigieuze ranglijst stonden ook W. Chan Kim, Renée Mauborgne, Roger Martin, Amy Edmondson en Daniel Pink.

Thinkers50 identificeert en rangschikt de top 50 managementdenkers wereldwijd en kondigt hen aan tijdens hun tweejaarlijkse Awards Gala, door de Financial Times ”de Oscars of Management Thinking” genoemd.. De Thinkers50-ranglijst van dit jaar is de meest uiteenlopende tot nu toe, met 19 vrouwen in de top 50 en 14 nationaliteiten in het algemeen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Michol J. Munns
Director of Marketing and Communications
Michol.munns@genesisadvisers.com
https://www.genesisadvisers.com

Contacts

Michol J. Munns
Director of Marketing and Communications
Michol.munns@genesisadvisers.com
https://www.genesisadvisers.com