B-Yond wint “Most Innovative AI Product / Solution” Award bij de Telecom Review Excellence Awards

Erkenning voor het AI-platform waarvoor patent is aangevraagd en een unieke benadering van klantgerichtheid.

SAN MATEO, Californië--()--B-Yond heeft vandaag aangekondigd dat het de “Most Innovative Artificial Intelligence (AI) Product / Solution” Award 2019 heeft gewonnen bij de Telecom Review Excellence Awards in Dubai. Deze prijs komt in de goede volgorde van B-Yond die de “Best AI Solution for Customer Care” won op de AI Telco-top en een opname als Gartner Cool Vendor in CSP Business Operations, eerder dit jaar.

B-Yond werd geselecteerd uit verschillende leveranciers van wereldklasse voor zijn best-of-breed AI Platform INFINITY en zijn sterke portfolio van Communications Service Provider (CSP) gerichte producten en oplossingen. B-Yond neemt een innovatieve en unieke klantgerichte benadering van haar oplossingen die CSP’s in staat stelt om hun investeringsbeslissingen rechtstreeks te correleren met klanttevredenheid en omzet.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Shilpa Swamy
Shilpa.swamy@b-yond.com

Contacts

Shilpa Swamy
Shilpa.swamy@b-yond.com