Invicro Ondersteunt het Alzheimer’s Disease Neuroimaging Initiative

BOSTON--()--Invicro LLC, een Konica Minolta Company, heeft vandaag steun aangekondigd voor het Alzheimer’s Disease Neuroimaging Initiative (ADNI), en twee van hun vooraanstaande wetenschappers in de biomarkers van Alzheimer, Drs. Roger Gunn en Kenneth Marek zullen toetreden tot de ADNI-Private Partner Scientific Board (PPSB). Invicro is een wereldwijde leverancier van beeldvormende biomarkers, kernlaboratoriumdiensten, geavanceerde analyses en softwareoplossingen voor de ontdekking en ontwikkeling van geneesmiddelen.

ADNI is een longitudinaal multicenteronderzoek dat is ontworpen om klinische, beeldvormende, genetische en biochemische biomarkers te ontwikkelen voor de vroege detectie en tracking van de ziekte van Alzheimer (AD). De missie van ADNI streeft ernaar AD in een zo vroeg mogelijk stadium te detecteren (pre-dementie) en manieren identificeren om de progressie van de ziekte bij biomarkers te volgen, en om vooruitgang in AD-interventie, preventie en behandeling te ondersteunen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Amanda Harrell
VP, Global Marketing
media@invicro.com

Contacts

Amanda Harrell
VP, Global Marketing
media@invicro.com