Zihaad Wells kreatív igazgatóként tér vissza a True Religion Apparelhez

Manhattan Beach, Kalifornia állam, USA--()--A True Religion Apparel, Inc. ma bejelentette, hogy azonnali hatállyal Zihaad Wells-t nevezte ki a cég új kreatív igazgatójává. Wells úr korábban, 2006-tól 2017-ig a True Religion Apparel dizájnért felelős elnökhelyettesi tisztét töltötte be, melyet követően az AG Jeans dizájn és kreatív elnökhelyetteseként tevékenykedett. Mostani pozíciójában a True Religion márka terméktervezéséért, a marketing tevékenység irányításáért és a kreatív irányvonal kialakításáért fog felelni. Wells úr közvetlenül a Vállalat vezérigazgatójának, Michael Buckley-nek tartozik majd beszámolással.

Zihaad Wells 20 évre visszanyúló, rendkívül széles körű tapasztalatokkal rendelkezik a ruházati ágazat márkás denim szektorának működéséről, a termékekről, a nagy- és kiskereskedelemi piac szereplőiről és az e-kereskedelemről. Wells úr pályafutását a Levi's Europe-nál kezdte, ahol a Levi's Red és a Levi's Vintage kollekciókért felelt, majd 2006-ban csatlakozott a True Religion Apparel-hez.

Michael Buckley vezérigazgató kijelentette: "Nagy izgalommal és büszkeséggel üdvözöljük a True Religion Apparelhez visszatérő Zihaad Wells-t, aki a denim és sportruházati ágazatban az egyik vezető kreatív szakemberként ismert."

Kinevezésével kapcsolatban Wells úr a következőket nyilatkozta: "Örömömre szolgál, hogy kreatív igazgatóként visszatérhetek a True Religionhöz. Olyan érzés számomra, mintha hazajönnék. Nagy várakozással tekintek a Michaellel és a vezetői csapattal való közös munka elé, melynek célja, hogy új életre keltsük azt az annak idején a True Religiont igazán fantasztikus márkává tevő dizájnt, amely a farmerruházat ikonikus hagyományai és a modern megoldások tökéletesen kiegyensúlyozott kombinációján alapult."

Amit a True Religion Apparel, Inc.-ről tudni kell…

A True Religion 2002-ben robbant be a Los Angeles-i farmerpiacra a klasszikus ötzsebes farmernadrág megreformálása révén. A világon semmilyen más farmermárkáéhoz nem hasonlító öttűs, 2,5 centiméterenként két öltést jelentő varrat, a True Religion 'Super T' öltése azonnal nemzetközi elismerést vívott ki. A True Religion termékei a bennünk rejlő egyediséget, különlegességet testesítik meg. A márkát szerte a világon előszeretettel viselik sportolók, zenészek és művészek, akik úgy érzik, a True Religion egyedülálló termékei hozzájárulnak saját, egyedi stílusuk kifejezéséhez. Az exkluzív, ikonikus stílusú ruhadarabok széles palettáját kínáló True Religion Brand Jeans fő termékei a magas minőségi színvonalat képviselő, prémiumkategóriás férfi, női és gyermek farmer- és sportruházat.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Kapcsolat:
True Religion: