P.I. Works breidt de aanwezigheid in Noord-Amerika en Latijns-Amerika uit

Download

Loading media player...

P.I. Works - Growing Footprint within Americas

RESTON, Va.--()--P.I. Works, de wereldleider in AI-aangedreven geautomatiseerde netwerkbeheeroplossingen, blijft zijn voetafdruk binnen de Amerikaanse regio uitbreiden. PI. Works is al meer dan tien jaar een leider in de Amerikaanse regio en helpt mobiele netwerkexploitanten bij het maximaliseren van de waarde van hun investeringen en het verbeteren van de eindgebruikerservaring.

P.I Works is verheugd de eerste commerciƫle implementatie van Massive MIMO-automatisering samen met 5G aan te kondigen voor een belangrijke Amerikaanse mobiele netwerkoperator. Met de toevoeging van 5G en Massive MIMO in mobiele netwerken wordt optimalisatie veel gecompliceerder en biedt het tegelijkertijd nieuwe mogelijkheden om de capaciteit en prestaties te maximaliseren, wat leidt tot een superieure gebruikerservaring.

https://pi.works/amrcs

----

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media, P.I. Works, Melih Murat, marketing@piworks.net

Contacts

Media, P.I. Works, Melih Murat, marketing@piworks.net