Affise introduceert wereldwijd rapport over advertentiefraude in prestatiemarketing voor 2020: statistieken, trends en oplossingen

Ad Fraud in Performance Marketing: Statistics, Trends and Solutions (Photo: Business Wire)

VILNIUS, Litouwen--()--Met miljarden dollars omzet is digitale reclame zeer aantrekkelijk geworden voor reclamefraudeurs. De groeiende tendensen van verlies van advertentiebudget aan frauduleuze activiteiten hebben Affise ertoe aangezet om onderzoek naar prestatiemarketingfraude te doen om de omvang van het probleem te begrijpen en met de juiste oplossingen en aanbevelingen te komen.

Het rapport onthult de nieuwste statistieken waaruit blijkt dat 35,3% van al het verwerkte verkeer in de eerste twee kwartalen van 2019 frauduleus was. Dit cijfer is bijna 60% hoger dan in 2018, toen het fraudeaandeel 22% van al het verwerkte verkeer bedroeg. Een grondige studie van de wereldwijde status van advertentiefraude voorspelt de belangrijkste factoren die de prestaties en de aangesloten marketingbedrijven in 2020 zullen bepalen. Het rapport is het resultaat van een goed geplande onderzoeksmethode, waarbij zowel primaire als secundaire onderzoekstools werden gebruikt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Anastasia Zaichko
Head of Public Relations
affise.com
az@affise.com

Contacts

Anastasia Zaichko
Head of Public Relations
affise.com
az@affise.com