Guidewire ogłasza nowych członków programu PartnerConnect, którym przyznano specjalizacje

SAN MATEO, Kalifornia--()--Spółka Guidewire Software, Inc. (NYSE: GWRE), właściciel platformy branżowej dla sektora ubezpieczeń majątkowych i osobowych, ogłosiła dzisiaj przyznanie 18 nowych specjalizacji 7 członkom programu Guidewire PartnerConnect™ na terenie Ameryki Północnej, Środkowej i Południowej (AMER), Azji Pacyficznej (APAC) oraz Europy, Bliskiego Wschodu i Afryki (EMEA). Dzięki specjalizacjom Guidewire ubezpieczyciele mogą łatwiej znaleźć w swoim regionie partnerów posiadających dogłębną wiedzę na temat danego produktu lub rozwiązania Guidewire.

Poniżej przedstawiono listę członków programu PartnerConnect, którym Guidewire przyznała specjalizacje w I kw. roku obrotowego 2020, oraz produkty, których one dotyczą:

• Alchemy Technology Services:
    • ClaimCenter – EMEA,
    • PolicyCenter – EMEA,
    • InsuranceSuite Integration – EMEA.
  • Cognizant:
  • Zensar (Cynosure):
    • BillingCenter – AMER,
    • Digital – AMER.

„Gratulujemy nowym członkom programu PartnerConnect uzyskania specjalizacji Guidewire – powiedziała Lisa Walsh, wiceprezes ds. współpracy w Guidewire Software. - Cieszymy się, że zależy im na świadczeniu naszym wspólnym klientom ubezpieczeniowym wysokiej klasy usług w oparciu o posiadaną wiedzę specjalistyczną”.

Specjalizacje mają charakter zarówno regionalny, jak i globalny. Aby je uzyskać, partnerzy muszą wykazać się umiejętnościami, wiedzą i kompetencjami z zakresu danego produktu Guidewire. Dzięki specjalizacjom ubezpieczycielom łatwiej jest znaleźć w swoim regionie odpowiednio wyspecjalizowanych partnerów. Co więcej, specjalizacja pozwala partnerom na zwiększenie skuteczności promowania swojej oferty w obrębie produktów i rozwiązań Guidewire.

Więcej informacji na temat specjalizacji można znaleźć na stronie internetowej: tutaj

Guidewire PartnerConnect

Członkowie programu Guidewire PartnerConnect™ świadczą usługi konsultingowe w zakresie transformacji i strategii biznesowych, wdrażania rozwiązań oraz dostarczania usług. Jak dotąd ponad 9 tys. konsultantów na całym świecie przeszło przeszkolenie lub posiada doświadczenie w zakresie produktów Guidewire.

Do programu Guidewire PartnerConnect można dołączyć wyłącznie na podstawie zaproszenia. Więcej informacji o Guidewire PartnerConnect można znaleźć na stronie http://www.guidewire.com/partners/.

Guidewire Software

Guidewire dostarcza oprogramowanie, które pozwala firmom ubezpieczeniowym odnosić sukcesy i dostosować oferowane produkty do szybko zmieniającej się sytuacji na rynku. Zapewniamy oprogramowanie, usługi i ekosystem partnerski, aby ułatwić naszym klientom prowadzenie, różnicowanie i rozwijanie działalności. Mamy zaszczyt obsługiwać ponad 380 firm w 34 krajach. Więcej informacji można znaleźć na naszej stronie www.guidewire.com albo śledząc nasz profil na Twitterze: @Guidewire_PandC.

UWAGA: Informacje na temat znaków towarowych Guidewire można znaleźć na stronie https://www.guidewire.com/legal-notices.

Diana Stott
Dyrektor ds. komunikacji