Mobius Institute lanceert RELIABILITY CONNECT® en RELIABILITY CONNECT® en Español, de virtuele educatieve communities voor verbeteraars van onderhoud & betrouwbaarheid, experts en leveranciers van oplossingen wereldwijd

Vandaag gaan www.reliabilityconnect.com en esp.reliabilityconnect.com live als de toonaangevende, contentrijke, multimediale websites, gericht op het dienen van de wereldwijde industriële betrouwbaarheidsgemeenschap met kennisontwikkeling en als middel om samen te werken en een bijdrage te leveren

FORT MYERS, Florida--()--Mobius Institute™, de belangrijkste leverancier van betrouwbaarheidsverbetering, conditiebewaking en training in trillingsanalyse, certificering, professionele conferenties en multimediale gemeenschappen, heeft vandaag de lancering aangekondigd van RELIABILITY CONNECT® en RELIABILITY CONNECT® en Español, de uitbreiding van CBM CONNECT® en CBM CONNECT ® en Español. RELIABILITY CONNECT en RELIABILITY CONNECT en Español dienen de industriële professionele gemeenschappen over de hele wereld als de centrale bron voor betrouwbaarheidsverbetering met educatieve live webinars, artikelen, podcasts en snelle tips in multimediaformaten, zonder kosten voor de bezoeker. Bezoekers kunnen hun profielen aanpassen met de specifieke betrouwbaarheidscategorieën waarover ze meer willen weten. RELIABILITY CONNECT and RELIABILITY CONNECT en Español richten zich op onderwerpen als de ontwikkeling van activastrategieën, conditiebewaking, continue verbetering, data-analyse, het elimineren van defecten, de ontwikkeling van implementatiestrategieën, materiaalbeheer, people management en precisievaardigheden.

Vandaag gaan RELIABILITY CONNECT en RELIABILITY CONNECT en Español live als de toonaangevende, contentrijke, multimediale gemeenschap die de wereldwijde industrie voor onderhoud en betrouwbaarheid bedient met mogelijkheden voor kennisontwikkeling en als middel om samen te werken en een bijdrage te leveren.

RELIABILITY CONNECT en RELIABILITY CONNECT en Español zijn gecreëerd om de educatieve content van traditionele mediabedrijven te vergroten, gerichte content te bieden op basis van bezoekersvoorkeuren, een directe manier te bieden voor iedereen om in contact te komen met experts en collega's uit de sector, om leiders in de sector in staat te stellen om een bijdrage te leveren en hun successen in opinieleiderschap in multimediaformaten te publiceren, en om een ​​rijke en gerichte bibliotheek met content voor betrouwbaarheidsverbetering te creëren die zinvol is om de kennis en vaardigheden van een bezoeker op het gebied van betrouwbaarheidsverbetering te ontwikkelen.

“Betrouwbaarheidstechnici en experts hebben een lonend, maar uitdagend beroep en hebben een hulpmiddel nodig waar ze kunnen blijven leren en over middelen beschikken om positieve actie te ondernemen om apparatuur soepel en efficiënt te laten werken. In plaats van eindeloos op internet te moeten zoeken of verdwaald te raken in een vaag forum, zijn we er trots op om RELIABILITY CONNECT en RELIABILITY CONNECT en Español te lanceren”, aldus Jason Tranter, CEO en oprichter van Mobius Institute. “Het is boeiende content die gericht is op de specifieke behoeften van professionals op het gebied van betrouwbaarheidsverbetering wereldwijd, ongeacht of deze zijn gebaseerd op onderwerp, toepassing, diepte van de vereiste kennis of het gewenste mediaformaat; RELIABILITY CONNECT en RELIABILITY CONNECT en Español bieden een duidelijke bron die uw unieke vereisten herkent.”

Kijk voor meer informatie over RELIABILITY CONNECT en RELIABILITY CONNECT en Español op www.reliabilityconnect.com en http://esp.reliabilityconnect.com.

Over Mobius Institute

Mobius Institute is een wereldwijde aanbieder van betrouwbaarheidsverbetering, conditiemonitoring en precisie onderhoudseducatie voor managers van industriële installaties, betrouwbaarheidsingenieurs en specialisten in conditiemonitoring. Mobius levert training via publieke educatieprogramma's in de installatie en online. Het belangrijkste voordeel van Mobius is zijn unieke trainingsstijl die innovatieve 3D-animaties en softwaresimulaties gebruikt, die complexe onderwerpen eenvoudig begrijpelijk maakt. Sinds 2005 zijn meer dan 34.000 industriële professionals in de klas getraind en duizenden via de e-Learning-producten. Mobius Institute Board of Certification™ is een ISO/IEC 17024 en ISO 18436-1 geaccrediteerde certificeringsinstelling die wereldwijd erkend is. Mobius Institute heeft kantoren in Australië, Europa, India, Mexico, het Midden-Oosten en de Verenigde Staten en meer dan 120 trainingscentra in 60 landen.

Copyright © 2019 – Mobius Institute - Alle rechten voorbehouden. MOBIUS CONNECT™, RELIABILITY CONNECT®, RELIABILITY CONNECT® en Español, CBM CONNECT®, CBM CONNECT® en Español, CBM CONNECT® Conference en Mobius Reliability zijn merken van Mobius Institute. Alle andere merknamen, productnamen, of handelsmerken zijn het eigendom van de respectieve eigenaars.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mobius Institute
Jennifer Hinners, 239-600-2828 (GMT-4)
Jennifer.Hinners@mobiusinstitute.com

Contacts

Mobius Institute
Jennifer Hinners, 239-600-2828 (GMT-4)
Jennifer.Hinners@mobiusinstitute.com