Incheon City stelt Biotech Mekka voor door Songdo Global Biotech Cluster te ontwikkelen

Het stadsbestuur van Incheon heeft een ambitieus plan aangekondigd voor de ontwikkeling van het Songdo Global Biotech-cluster in de vrije economische zone van Incheon. De gemeentelijke autoriteiten streven ernaar om wereldwijde, geavanceerde biotechnologiebedrijven en onderzoeksinstellingen aan te trekken en het industriële complex uit te breiden door het 11e industriële Songdo-blok, met een oppervlakte van 990.000 vierkante meter, toe te voegen aan de industriële Songdo-blokken 4, 5 en 7, met een oppervlakte van 910.000 vierkante meter. Ze gaan de Songdo-regio ontwikkelen als biotech-hub op wereldniveau door het industriële complex te verbinden met het nabijgelegen ziekenhuis Songdo Severance en een wetenschapspark. (Foto: Business Wire)

INCHEON, Zuid-Korea--()--De Incheon Metropolitan City-overheid kondigde een ambitieus plan aan voor de ontwikkeling van de Songdo Global Biotech Cluster in deIncheon Free Economic Zone.

De regering van Incheon Metropolitan City heeft een ambitieus plan aangekondigd voor de ontwikkeling van de Songdo Global Biotech Cluster in de Incheon Free Economic Zone. De gemeentelijke autoriteiten streven ernaar om wereldwijd geavanceerde biotechnologiebedrijven en onderzoeksinstellingen aan te trekken, en zullen het industriële complex uitbreiden door het 11e industriële Songdo-blok met een oppervlakte van 990.000 vierkante meter toe te voegen aan de industriële blokken 4e, 5e en 7e Songdo met een oppervlakte van 910.000 vierkante meter. Ze zullen de Songdo-regio ontwikkelen als de wereldwijde biotech hub op wereldniveau door het industriële complex te verbinden met het geprojecteerde nabijgelegen Songdo Severance Hospital en een wetenschapspark.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Incheon Metropolitan City
Sang Kon Park
+82 32-440-3052
sangkon7@korea.kr

Contacts

Incheon Metropolitan City
Sang Kon Park
+82 32-440-3052
sangkon7@korea.kr