BUFF STUDIO lanceert wereldwijd My Coloring, een mobiele 3D Pixel Art Coloring Book Game

- My Coloring, een 3D pixel art diorama-kleuring die gebruikers geneest

BUFF STUDIO heeft in 155 landen tegelijkertijd My Coloring gelanceerd, een 3D pixelkunstkleurboek-game voor mobile. My Coloring is een spel dat het 3D pixelkunstkleurboek aanbiedt op mobiele apparaten. Raak je stress kwijt door vakken in te kleuren in de volgorde van de nummers op het scherm terwijl je kalmerende berichten leest. De ontspannende achtergrondmuziek die je te horen krijgt tijdens het spel en het sprookjesachtige design zullen je plezier en vreugde geven. Je kunt de game gratis downloaden op Google Play en in de Apple App Store. (Afbeelding: Business Wire)

ANYANG, Zuid-Korea--()--BUFF STUDIO kondigde op 5 december aan dat het tegelijkertijd My Coloring, een mobiel boekspel met 3D-pixelkunstkleuren, in 155 landen lanceerde.

De Android- en iOS-versies zijn tegelijkertijd uitgebracht, zodat gebruikers het gratis kunnen downloaden op Google Play en de Apple App Store.

My Coloring is een spel dat een 3D-pixelkunstkleurboek op mobiele apparaten materialiseert.

Het heeft een genezende kracht. Je kunt je stress wegblazen terwijl je ruimtes in de volgorde van nummers op het scherm schildert terwijl je kalmerende berichten leest. Ontspannende achtergrondmuziek die je tijdens het spelen zal beluisteren en het sprookjesachtige ontwerp, geeft je plezier en geluk.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

BUFF STUDIO
Mihyung Lee
+82-10-3310-8753
mihyunglee@mnest.co.kr

Contacts

BUFF STUDIO
Mihyung Lee
+82-10-3310-8753
mihyunglee@mnest.co.kr