Panasonic en KOSÉ beginnen met verificatietest voor gepersonaliseerde voorstellen met behulp van Snow Beauty Mirror

Snow Beauty Mirror (Displays the results of skin analysis covering five categories) (Photo: Business Wire)

TOKYO & OSAKA, Japan--()--Panasonic Corporation werkt samen met KOSÉ Corporation om een gezamenlijke verificatietest uit te voeren met behulp van Snow Beauty Mirror, een systeem dat wordt ontwikkeld door Panasonic, met als doel gepersonaliseerde voorstellen te doen in Maison KOSÉ, een winkel die zal op 17 december worden geopend. Met dit initiatief helpt Panasonic nieuwe gepersonaliseerde voorstellen te doen die voldoen aan de verschillende behoeften van zijn klanten.

De waarden en levensstijlen van mensen worden steeds diverser. In de wereld van vandaag heeft iedereen iets anders nodig dan hun cosmetica. Ondertussen worden klanten geconfronteerd met een stortvloed aan informatie via internet en sociale media, waardoor het soms moeilijk is om cosmetica te kiezen die echt bij hun behoeften past. Een oplossing voor dit probleem zijn gepersonaliseerde voorstellen die digitale technologieën en gegevens gebruiken om personen kennis te laten maken met de optimale producten en diensten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Panasonic
Innovation Strategy Office
Technology Public Relations Section
crdpress@ml.jp.panasonic.com

Contacts

Panasonic
Innovation Strategy Office
Technology Public Relations Section
crdpress@ml.jp.panasonic.com