Andersen Global rozszerza swoją działalność w Mozambiku

SAN FRANCISCO--()--Andersen Global ma przyjemność ogłosić poszerzenie swojego zasięgu w Mozambiku za sprawą kancelarii współpracującej Isálcio Mahanjane Advogado & Associados, która otwiera nowe biuro w mieście Beira. Kancelaria Isálcio Mahanjane Advogado & Associados, która działa również w Maputo, dołączyła do Andersen Global w sierpniu 2018 roku.

Prowadzona przez partnera zarządzającego Isálcio Mahanjane kancelaria specjalizuje się w świadczeniu wysokiej jakości usług we wszystkich dziedzinach prawa na rzecz organizacji i osób prywatnych. Do dziedzin tych należą prawo handlowe i prawo spółek, prawo bankowe i finansowe, prawo pracy, zarządzanie nieruchomościami, eksploatacja złóż ropy naftowej i gazu ziemnego, a także prawo górnicze i postępowanie administracyjne.

„Nowa lokalizacja w Beirze wzmacnia naszą renomę jako czołowej kancelarii świadczącej swoim klientom najwyższej klasy usługi, a kolejnym krokiem będzie dla nas dalsza ekspansja na terenie Mozambiku - powiedział Isálcio. - Naszym celem jest otwarcie oddziału w każdej z największych prowincji w kraju”.

Andersen Global jest międzynarodowym stowarzyszeniem skupiającym odrębne prawnie i niezależne kancelarie prawne i podatkowe z całego świata. Od czasu założenia w 2013 r. w Stanach Zjednoczonych przez kancelarię Andersen Tax LLC stowarzyszenie zwiększyło zasięg na całym świecie i obecnie skupia ponad 5 tys. specjalistów z kancelarii członkowskich i współpracujących w ponad 165 placówkach.

Megan Tsuei
Andersen Global