PCI Security Standards Council publiceert nieuwe standaard voor contactloze betalingen

—PCI Contactloze betalingen op COTS (CPoC™) Standaard biedt beveiliging en testvereisten voor oplossingen die contactloze betalingsacceptatie mogelijk maken op commerciële mobiele apparaten met behulp van NFC—

WAKEFIELD, Mass.--()--Vandaag publiceerde de PCI Security Standards Council (PCI SSC) een nieuwe standaard voor gegevensbeveiliging voor oplossingen waarmee verkopers contactloze betalingen kunnen accepteren met een commercieel off-the-shelf (COTS) mobiel apparaat (bijv. , smartphone of tablet) met Near Field Communication (NFC). Met behulp van de PCI Contactloze betalingen op COTS (CPoC ™) Standaard en ondersteunend validatieprogramma kunnen verkopers contactloze acceptatieoplossingen bieden die zijn ontwikkeld en getest in laboratoria om betaalgegevens te beschermen.

“De betaalsector voorzien van standaarden en middelen die veilige acceptatie van betalingen ondersteunen in nieuwe en opkomende kaart- en kaart-gewortelde betaalkanalen is een belangrijk aandachtspunt van de Council,” zei PCI SSC-normfunctionaris Emma Sutcliffe. “De PCI CPoC-norm is de tweede norm die door de Raad is uitgebracht om betalingsacceptatie via mobiel aan te pakken. De PCI CPoC-standaard biedt met name beveiligings- en testvereisten voor oplossingen die contactloze betalingsacceptatie mogelijk maken op een COTS-apparaat van een verkoper met behulp van een ingebouwde NFC-lezer.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mark Meissner
PCI Security Standards Council
+1-202-744-8557
press@pcisecuritystandards.org
Twitter @PCISSC

Contacts

Mark Meissner
PCI Security Standards Council
+1-202-744-8557
press@pcisecuritystandards.org
Twitter @PCISSC