Invicro LLC sluit zich aan bij het INTIENT™ -netwerk van Accenture om innovatie in geneesmiddelenonderzoek en wetenschappelijk onderzoek te bevorderen

BOSTON--()--Vandaag is Invicro LLC, een Konica Minolta Company, toegetreden tot het open partner-ecosysteem van Accenture – het INTIENT ™ -netwerk – dat is ontworpen om leveranciers van oplossingen, softwareleveranciers en het team van life sciences-bedrijven effectiever te helpen bij het versnellen van geneesmiddelen ontdekking en verbetering van patiëntresultaten. Invicro is een wereldwijde leverancier van beeldvormende biomarkers, kernlaboratoriumdiensten, geavanceerde analyses en softwareoplossingen voor de ontdekking en ontwikkeling van geneesmiddelen.

Het INTIENT-netwerk is een integraal onderdeel van INTIENT Research, de cloudgebaseerde informatica-suite van Accenture die gericht is op het verbeteren van de productiviteit, efficiëntie en innovatie in het geneesmiddelenontdekkingsproces. Accenture werkt momenteel met een select aantal onafhankelijke softwareleveranciers en organisaties, waaronder Invicro, om hun technologie en inhoud te integreren in het INTIENT-platform.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Amanda Harrell
VP, Global Marketing
media@invicro.com

Contacts

Amanda Harrell
VP, Global Marketing
media@invicro.com