Excel-droger stelt opnieuw een nieuwe norm: XLERATOR-modellen handdroger nu aangeboden met 50% langere levensduur en toonaangevende garantie van 7 jaar

Verbeteringen komen zonder prijsverhoging

XLERATOR hand dryer models now offered with 50% longer life and industry-leading 7-year warranty; Improvements come without an increase in price (Photo: Business Wire)

EAST LONGMEADOW, Mass.--()--Voor Excel Dryer is leidend niets nieuws. Hun kenmerkende product, de XLERATOR® handdroger, creëerde immers de high-speed, energiezuinige productcategorie en zette een nieuwe standaard voor prestaties, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Excel Dryer heeft opnieuw een nieuwe branchenorm vastgesteld, dit keer door een verbeterd product aan te bieden met een 50% langere levensduur en een toonaangevende garantie van 7 jaar, zonder de catalogusprijs te verhogen.

Vanaf 1 december 2019 hebben alle XLERATOR®- en XLERATOReco®-handdrogers een garantie van zeven jaar; dit omvat alle onderdelen, en vooral de motor. Veel andere handdrogers op de markt bieden een mindere, beperktere garantie, meestal 1-5 jaar. William Gagnon, vice-president marketing en verkoop bij Excel Dryer beveelt kopers aan de garantie van elke droger die ze overwegen te kopen, grondig door te nemen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contacts for Excel Dryer: Lisa Twarog or Michelle Abdow
(Office) 413-787-1133
ltwarog@marketmentors.com

Contacts

Contacts for Excel Dryer: Lisa Twarog or Michelle Abdow
(Office) 413-787-1133
ltwarog@marketmentors.com