OCTO neemt Nebula Systems over en versterkt zijn leiderschap in intelligente voertuigdiagnostiek

Met de integratie van Nebula’s oplossing in de OCTO Intelligent Mobility-oplossing kunnen de gezondheid, status en activiteiten van het voertuig sneller, effectiever dan ooit worden gevolgd, geanalyseerd, gediagnosticeerd en onderhouden met een volledig op de cloud gebaseerd voertuigdiagnostiek en dataplatform

ROME--()--OCTO Telematics, de toonaangevende wereldwijde leverancier voor het omzetten van een IoT Big Data-set in bruikbare intelligentie, heeft het volledige aandelenkapitaal van Nebula Systems Ltd verworven.

Nebula is gespecialiseerd in de ontwikkeling van geavanceerde cloudtechnologieën voor de auto-industrie en de verbonden auto-industrie. Dit betekent dat de eigen technologieën nu beschikbaar zijn om voertuigsystemen en -gegevens toegankelijker te maken, zodat de gezondheid, status en werking van een voertuig sneller, effectiever dan ooit tevoren altijd en overal kan worden gevolgd, geanalyseerd, gediagnosticeerd en onderhouden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

OCTO Telematics
Adriana Zambon
press.it@octotelematics.com
m: +39 339.3995640

Contacts

OCTO Telematics
Adriana Zambon
press.it@octotelematics.com
m: +39 339.3995640