Andersen Global udvider tilstedeværelsen i Mozambique

SAN FRANCISCO--()--Andersen Global er stolte over at annoncere en udvidet tilstedeværelse i Mozambique, da samarbejdsfirmaet Isálcio Mahanjane Advogado & Associados åbner et nyt kontor i byen Beira. Isálcio Mahanjane Advogado & Associados, der også har en tilstedeværelse i Maputo, blev et samarbejdsfirma i august, 2018.

Under ledelse af administrerende partner Isálcio Mahanjane specialiserer firmaet sig i at levere kvalitetsservice inden for alle juridiske områder til firmaer og personer. Disse serviceydelser omfatter handels- og selskabsret, bank- og finansret, ejendomsadministration, juridisk rådgivning om olie, gas og minedrift samt administrative retssager.

“Tilføjelsen af et kontor i Beira styrker vores ry som et førende firma, der leverer serviceydelser i verdensklasse til vores klienter, og det er det næste skridt for os, i takt med at vi udvider i Mozambique”, siger Isálcio. “Vores ultimative mål er at have et kontor i hver af de større provinser i landet”.

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk separate, uafhængige medlemsfirmaer, der består af skatte- og juraeksperter fra hele verden. Efter at være blevet etableret i 2013 af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC har Andersen Global nu over 5.000 eksperter globalt og er repræsenteret mere end 165 steder via sine medlems- og samarbejdsfirmaer.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700