Firma CoreView představí svou SaaS platformu pro Office 365 na konferenci European SharePoint, Office 365 & Azure Conference

Firma nabídne zdarma kontrolu zdraví systému Office 365, což předplatitelům přinese úsporu nákladů, zrychlí návratnost investice a pomůže uživatelům systému O365

Praha--()--CoreView, jediná chytrá SaaS platforma (SMP) pro Office 365, dnes oznámila, že firma představí svou SMP platformu pro Office 365, včetně nové verze nástroje CoreCommunity na konferenci European SharePoint, Office 365 & Azure Conference (ESPC19), která se uskuteční v pražském Kongresovém centru ve dnech 2. až 5. prosince. Firma CoreView je zlatým sponzorem konference ESPC19.

S odborníky z firmy CoreView se můžete setkat na stánku #16 ve výstavní hale a promluvit si s nimi o tom, jak naše společnost pomáhá ostatním firmám maximálně zefektivnit jejich investice do cloudových systémů. Účastníci konference také budou mít příležitost prohlédnout si nové řešení firmy s názvem CoreCommunity, jehož součástí je i nástroj pro kontrolu zdraví systému Office 365 (Office 365 Health Check). Bezplatná verze platformy CoreView pomáhá organizacím získat kompletní přehled o využívání systému, sledovat více než 100 klíčových ukazatelů a také mít přehled o celkovém zdraví své instalace Office 365 díky nástroji O365 Health Check, který organizacím ukazuje stupeň zabezpečení ve srovnání s ostatními firmami a slouží jako základ pro budoucí zlepšení.

Platforma SMP pro Office 365 firmy CoreView umožňuje organizacím ušetřit milióny dolarů díky optimalizaci využívání licence, identifikaci špatného nastavení cloudu a speciálním vzdělávacím videím Just-in-Time Learning (JITL) pro zaměstnance, která jim usnadní používání aplikací a pomůže jim jednoduše a snadno zajistit dodržování zákonů a předpisů na ochranu osobních informací, včetně GDPR, a to jen prostřednictvím jednoho kliknutí.

CoreView je také finalista soutěže o ceny ESPC Awards v kategorii "Nejlepší správcovské řešení (Best Management Solution)". Vítězové budou představeni ve středu, 4. prosince v rámci speciální akce ESPC19 Party Night. Pokud máte zájem o schůzku ze zástupci firmy CoreView během konference European SharePoint, Office 365 & Azure Conference, vyplňte prosím tento formulář.

O společnosti CoreView

CoreView je jediná chytrá SaaS správcovská platforma (SMP) pro Office 365, která v sobě spojuje přehlednost a intuitivnost ovládání a skvělé možnosti pro správu systému.

Toto jednotné rozhraní pomáhá firmám a organizacím ušetřit milióny korun na provozních nákladech, snižovat rizika vyplývající z používání aplikací a usnadnit práci zaměstnancům. Více informací o společnosti CoreView najdete na webových stránkách www.coreview.com, nebo na sociálních sítích Twitter (@CoreView_Inc) a LinkedIn.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Kontaktní informace
Emily Mong