IDEMIA levert de nieuwste nationale elektronische identiteitskaarten van Marokko

COURBEVOIE, Frankrijk--()--IDEMIA, de wereldleider in Augmented Identity, heeft een strategisch contract getekend met de Direction Générale de la Sûreté Nationale van Marokko (“DGSN”) om de nieuwste nationale elektronische identiteitskaarten van het land te leveren en een beveiligd online platform voor digitale identiteit te introduceren.

Met de steun van het nieuwe nationale nationale identiteitssysteem van DGSN hebben Marokkanen toegang tot online diensten in een beveiligde omgeving. IDEMIA zal DGSN zijn digitale authenticatieplatform aanbieden om online correspondentie tussen Marokkanen en overheidsinstanties of particuliere dienstverleners te vergemakkelijken, die willen profiteren van de digitale functies van de nieuwe nationale identiteitskaart.

De nieuwe biometrische ID-kaart zal de uitrol van de online diensten van Marokko versnellen en de ontwikkeling van de digitale economie versnellen. De kaart levert ijzersterke online authenticatie en transactiebeveiliging voor alle Marokkanen. Als gevolg hiervan zullen alle online diensten gebruik kunnen maken van het nieuwe nationale nationale identiteitssysteem van DGSN en burgers tegelijkertijd gebruiksvriendelijke, snelle en veilige toegang bieden die de privacy van hun persoonlijke gegevens op hun elektronische identiteitskaarten waarborgt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press contact
Hanna Sebbah: +336 6373 3030
idemia@havas.com

Contacts

Press contact
Hanna Sebbah: +336 6373 3030
idemia@havas.com