De blijvende inspanningen van Panasonic op het gebied van duurzame zeevruchten in de bedrijfscafetaria winnen de “Japan Sustainable Seafood Award”

Sustainable Seafood Award Ceremony (Photo: Business Wire)

TOKYO--()--Op 7 november 2019 wonnen de inspanningen van Panasonic om consumentengedrag te transformeren en bij te dragen aan het bereiken van SDG’s (* 1) door het promoten van duurzame zeevruchten in haar bedrijfscafetaria’s de Initiative Award Champion bij de inaugurele “Japan Sustainable Seafood Award”

De Japan Sustainable Seafood Award wordt uitgereikt aan mensen, organisaties en projecten die bijdragen aan de promotie van duurzame visproducten en de duurzaamheid van de visserijsector in Japan verbeteren, en bestaat uit de categorieën Initiative and Collaboration Award. Het project van Panasonic werd geselecteerd als een van de finalisten voor de Initiative Award en uiteindelijk bekroond als de kampioen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Panasonic Corporation
Global Communications Department
Global PR Office
Click here to go to Media Contact form

Contacts

Panasonic Corporation
Global Communications Department
Global PR Office
Click here to go to Media Contact form