LS Mtron neemt deel aan ‘Agritechnica 2019’ en versnelt zijn opmars naar Europa

LS Mtron uit Korea, die is gespecialiseerd in industriële machines en geavanceerde onderdelen, nam deel aan ‘Agritechnica 2019’. Het bedrijf neemt al sinds 2015 deel aan de expositie. Dit jaar had LS Mtron een stand van 19m2 om zijn producten te laten zien. Onder de borden met 'Change your standard' stonden de producten van LS Mtron die 'duurzaamheid' en 'rationaliteit' benadrukten. Vooral de tractors met innovatief futuristisch ontwerp en technologie waren in trek bij de bezoekers. (Foto: Business Wire)

ANYANG, Zuid-Korea--()--LS Mtron (CEO Andy Kim) kondigde op 28 november aan dat het van 10 tot en met 16 november had deelgenomen aan ‘Agritechnica 2019’ in Hannover, Duitsland.

Onder banners met de tekst "Verander uw standaard", presenteerde LS Mtron producten die zowel ‘betrouwbaarheid’ als ‘rationaliteit’ benadrukken. Vooral trekkers met een innovatief futuristisch ontwerp en technologie werden gunstig ontvangen door de bezoekers.

In 2003 werd LS Mtron afgesplitst van LG Group als een filiaal dat gespecialiseerd is in industriële machines en ultramoderne componenten. Vorig jaar bedroeg de omzet KRW 1,1 miljard. LS Mtron heeft met zijn jaarlijkse productiecapaciteit van 50.000 eenheden het grootste aandeel op de Koreaanse tractormarkt. Het bedrijf exporteert ook naar meer dan 40 landen, waaronder de VS, Brazilië, China, etc., Waarbij de wereldwijde productie en verkoopbasissen een belangrijke rol spelen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

LS Mtron
Jae Woo Lee
+82-31-8045-9667
unforgiven81@lsmtron.com

Contacts

LS Mtron
Jae Woo Lee
+82-31-8045-9667
unforgiven81@lsmtron.com