Thales, Europees leider in kwantumfysica en kunstmatige intelligentie, opent InnovDays 2019

  • Exclusieve presentatie van 70 hightech-innovaties.
  • Ronde van Europa's beste natuurkundige onderzoekseenheid.
  • Meeslepende ervaring in de cockpit van de toekomst.
  • Op het InnovDays 2019 evenement op 27, 28 en 29 november 2019 in de Grande Arche in de wijk La Défense in Parijs, zal Thales een breed scala aan nieuwe technologieën en oplossingen presenteren die de basis vormen voor haar vermogen om een toekomst op te bouwen die we allemaal kunnen vertrouwen op het gebied van lucht- en ruimtevaart, transport, defensie en digitale veiligheid .
  • Thales zal ook samenwerken met partners in de academische onderzoeksgemeenschap en zal bezoekers ook uitnodigen voor een meeslepende tour door Europa's beste fysica-onderzoekseenheid * om te laten zien hoe kwantumfysica de grenzen van sensortechnologieën en communicatiesystemen verlegt.
  • In Toulouse presenteert de Groep ook het brein van de vliegtuigen van morgen en laat zien hoe vliegen in de toekomst zal zijn - schoon, comfortabel en op tijd.

* gerangschikt door Nature, het internationale wetenschappelijke tijdschrift

Thales InnovDays 2019 (Photo: Thales)

PARIJS LA DÉFENSE--()--Thales lanceerde InnovDays in 2012 als een manier voor haar klanten en partners om exclusieve inzichten te verkrijgen in de technologische uitmuntendheid van haar onderzoeksfaciliteiten. Sindsdien hebben opeenvolgende InnovDays-evenementen de aandacht gevestigd op de nieuwste technologische innovaties ontwikkeld door meer dan 29.500 Thales-ingenieurs en -onderzoekers.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PRESS

Thales, Media relations
Cédric Leurquin
+33 (0)1 57 77 90 93
cedric.leurquin@thalesgroup.com

Thales, Media relations
Alice Pruvot
+331 57 77 89 52
alice.pruvot@thalesgroup.com

Contacts

PRESS

Thales, Media relations
Cédric Leurquin
+33 (0)1 57 77 90 93
cedric.leurquin@thalesgroup.com

Thales, Media relations
Alice Pruvot
+331 57 77 89 52
alice.pruvot@thalesgroup.com