450 experts en professionals bespreken Smart Future Transport in de VAE

Al Maeeni: Testen van het eerste zelfrijdende zware voertuig in het Midden-Oosten en Afrika tijdens een trip naar Abu Dhabi-Dubai

A significant international presence of government leaders, institutions, experts, vehicle manufacturers and technology developers at the conference hosted by the Emirates Authority for Standardization and Metrology (ESMA). (Photo: AETOSWire)

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten--()--Met meer dan 450 grote fabrikanten uit 22 landen, experts in de automobielindustrie en moderne technologie en overheidsinstellingen organiseerde de VAE de 5e internationale conferentie over toekomstige mobiliteit. De tweedaagse conferentie en tentoonstelling georganiseerd door de Emirates Authority for Standardization and Metrology (ESMA) in Dubai, heeft tot doel de toekomst van de wereldwijde transportsector te verkennen.

De conferentie omvatte een eerste experiment in het Midden-Oosten en Noord-Afrika, met het eerste zelf rijdende zware voertuig dat de reis maakte tussen Abu Dhabi en Dubai met een afstand van ongeveer 140 kilometer. Dit maakt het de langste rit voor dit type voertuig in de VAE en mogelijk in de buurlanden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

ESMA – Media Contact
Mohamed Othman, +971502682444
Mohamed.o@esma.gov.ae

Contacts

ESMA – Media Contact
Mohamed Othman, +971502682444
Mohamed.o@esma.gov.ae