TeleSign breidt wereldwijde services uit en lanceert nieuwe mobiele identiteitsoplossingen met Bouygues Telecom Partnership in Frankrijk

LOS ANGELES--()--TeleSign, een wereldleider in mobiele identiteit, heeft vandaag een nieuw partnerschap met Bouygues Telecom aangekondigd. De samenwerking stelt Bouygues Telecom in staat om haar gebruikers te beschermen tegen online fraude-activiteiten zoals Account Takeover (ATO) door middel van Sim Swap & Synthetic identiteitsfraude.

De Europese digitale markt heeft de afgelopen jaren disruptieve innovatie waargenomen naarmate meer digitale ondernemingen nieuwe B2C-diensten zijn gaan uitrollen in fintech, lifestyle, reizen, e-commerce, gaming en sociale media. De mate van verstoring heeft ook de gevestigde bedrijven (legacy-banken, verzekeringsmaatschappijen en soortgelijke ondernemingen) in deze segmenten uitgedaagd om hun UX-modellen te wijzigen en betere diensten te bieden via mobiele en web ervaringen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

TeleSign
Caitlin Noll
415-544-7200
telesign@pancomm.com

Contacts

TeleSign
Caitlin Noll
415-544-7200
telesign@pancomm.com