Nieuwe studie: De opkomende markt voor hennepteelt in Zimbabwe

New Frontier Data brengt Eerste casestudy over de implementatie van Sub-Sahara uit.

WASHINGTON--()--New Frontier Data, de autoriteit op het gebied van data, analyse en business intelligence voor de wereldwijde cannabisindustrie, heeft zojuist zijn studie over hennep- en cannabisteelt in Zimbabwe, Hemp Cultivation in Africa: Zimbabwe – A Case Study (2019) bekendgemaakt en gepresenteerd aan de Zimbabwaanse regering in mei 2019, voorafgaand aan de aankondiging van de legalisatie van hennep door Zimbabwe tijdens het New Frontier Data-geleide InterCannAlliance-evenement in Victoria Falls.

De studie, het tweede deel van een reeks, onderzoekt de risico’s en kansen in een opkomende hennepindustrie in Zimbabwe. New Frontier Data wil samenwerken met andere Afrikaanse landen en vergelijkbare marktbeoordelingen en implementatiestudies leveren, verantwoorde praktijken bevorderen en een duidelijk inzicht in mogelijke sociaaleconomische effecten van hennep- en / of cannabislegalisatie in traditioneel op landbouw gebaseerde economieën in de Sahara.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contact:  
Caroline Kowalski
media@NewFrontierData.com

Contacts

Media Contact:  
Caroline Kowalski
media@NewFrontierData.com