Rick és Morty "belecsapnak a lecsóba" a Zynga nagy sikerű játékában, a Merge Dragons!-ban

 A díjnyertes show-ból kölcsönzött karakterek egy kis időre átveszik a játék irányítását

Rick and Morty Get Schwifty in Zynga’s Hit Game, Merge Dragons! (Graphic: Business Wire)

SAN FRANCISCO--()--Az interaktív szórakoztatás egyik globális vezető vállalata, a Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA) ma bejelentette, hogy egy, az Adult Swim televízióadóval egy ún. in-game (játékon belüli) eseményre vonatkozóan kötött licencmegállapodás alapján a Rick and Morty (Rick és Morty) című, Emmy-díjas TV-sorozat karakterei megjelennek a Gram Games stúdió puzzle-kalandjátékban, a Merge Dragons!-ban. Rickkel és Morty-val a kalandjátékban egy 2019. november 22-én sorra kerülő különleges, élő esemény során találkozhatnak a játék kedvelői. "Készülj fel a sárkánynövesztésre, bátyó!

Az Adult Swim és a Zynga együttműködésének eredményeként Rick és Morty megjelenik a Merge Dragons! játékba beépített, a játékosok számára a természetes környezet gyógyításáért és a gyűjtött pontokért jutalomként biztosított különleges eseményeinek sorában. Az epizódban Rick és Morty a Merge Dragons!-zel való játék közben "behekkelik" magukat a játékba, hogy megszerezzenek egy mágikus erejű tárgyat, a Tudás kövét (Stone of Reckoning), amely megnyitja az ajtót a tiltott világokba, és ennek eredményeként Dragoniában, a Merge Dragons! világában kötnek ki. A játék rajongói számíthatnak arra, hogy a páros tevékenységének köszönhetően rengeteg hiper-szuper sci-fi élményben lesz részük.

"Ismerve Rick és Morty fantasztikus intergalaktikus kalandjait, nagyon "love-a-wubba-dub-dub" az ötlet, hogy csatlakozzanak hozzánk Dragoniában" - nyilatkozta Bernard Kim, a Zynga Publishing (Kiadási) egységének elnöke. "A Rick és Marty show lelkes rajongóiként megtiszteltetésnek tekintjük az engedélyt, hogy a karaktereket megjelentessük Merge Dragons! játékunkban, ahol a játék rajongóival olyan közös élményekben lehet részük, amelyet mind a rajzfilmsorozat kedvelői, mind a Merge Dragons!-zal játszók élvezetesnek találnak. Van olyan a mobiljátékok szerelmesei közt, akit nem érdekel, hogyan fejlődik Dragon (Sárkány) Rick?!"

A Merge Dragons! ingyenesen letölthető iPhone-ra és iPadre az App Store-ból, illetve Androidos eszközökre a Google Play áruházból. További információkért a Merge Dragons!-ról kérjük, látogasson el a játék közösségi csatornáira a Twitteren, a Facebook-on, az Instagram-on és a YouTube-on.

A szerkesztő megjegyzése:

A Merge Dragons!, sajtóanyagáért kérjük, kattintson ide:https://app.box.com/s/y8259k9zkrv787g548x6ideg00aigwwl.

Amit a Zynga Inc.-ről tudni kell…

A Zynga az interaktív szórakoztatási ágazat egyik globális vezető vállalata, mely küldetésének tekinti az emberek játékok révén való összekapcsolását. Ez idáig több mint egymilliárd ember játszott a Zynga franchise játékaival, köztük a következőkkel: CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Words With Friends™ és Zynga Poker™. A Zynga játékai több mint 150 országban érhetők el, és szerte a világon játszhatók közösségi oldalakon és mobileszközökön egyaránt. A 2007-ben alapított vállalat központja San Franciscóban található, és irodákat működtet az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Írországban, Indiában, Törökországban és Finnországban. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra (www.zynga.com) vagy kövesse a Zynga-t a Twitteren és a Facebook-on!

Amit a Gram Games-ről tudni kell…

A Gram Games mobiljátékokat fejlesztő stúdió, amely elkötelezett olyan magas minőségi színvonalat képviselő közösségi játékok fejlesztése iránt, amelyek a játék révén valódi barátságokat hoznak létre a játékosok között. A 2012-ben alapított és a Zynga által 2018-ban felvásárolt Gram Games az ágazat elismert szakértőiből álló csapatot épített fel, amely a vállalat londoni és isztambuli stúdióiban végzett munkája során küldetésének tekinti olyan lebilincselő mobiljátékok megalkotását, mint például a Merge Dragons! és az 1010!. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra a következő internetes címen: www.gram.gs.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Kapcsolat:
Zynga médiakapcsolatok:
Jonathan Lopera // Iga Kowacka
jlopera@zynga.com //  ikowacka@zynga.com

vagy

Kjell Vistad // Jeffrey Fong
ONE PR Studio (a Zynga képviseletében az USA-ban) //  zynga@oneprstudio.com // (510) 893-3271

Contacts

Kapcsolat:
Zynga médiakapcsolatok:
Jonathan Lopera // Iga Kowacka
jlopera@zynga.com //  ikowacka@zynga.com

vagy

Kjell Vistad // Jeffrey Fong
ONE PR Studio (a Zynga képviseletében az USA-ban) //  zynga@oneprstudio.com // (510) 893-3271