Panasonic begint met het aanbieden van API voor gezichtsherkenning met behulp van Deep Learning-technologie

Geen startkosten, cloudgebaseerde service kan worden geïntegreerd in smartphone-apps, websites en toegangsbeheersystemen

Facial recognition API usage scenario (Graphic: Business Wire)

OSAKA, Japan--()--Panasonic Corporation heeft aangekondigd dat het bedrijf vanaf 25 november 2019 zal beginnen met het aanbieden van een applicatie-programmeerinterface (API) voor zijn gezichtsherkenningstechnologie aan de markt in Japan.

Panasonic is in het begin van de jaren negentig met onderzoek en ontwikkeling op het gebied van gezichtsherkenning begonnen en heeft deze mogelijkheden op verschillende manieren verder geperfectioneerd door de technologie te integreren in consumentenproducten en toe te passen op cameragebaseerde beveiligingsoplossingen. Het bedrijf heeft betrouwbare, veilige en effici├źnte oplossingen voor gezichtsherkenning geleverd, zoals de paspoortcontrole op luchthavens en toegang zonder kaartjes in pretparken. Nu wil Panasonic klanten helpen een aantal uitdagingen op te lossen door een API aan te bieden voor dezelfde technologie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Panasonic Corporation
Global Communications Department
Global PR Office
Click here to go to Media Contact form

Contacts

Panasonic Corporation
Global Communications Department
Global PR Office
Click here to go to Media Contact form