MiddleGame Ventures kondigt €150m FinTech-Focused Fund aan

~Fonds bereikt eerste afsluiting en richt zich op pioniers in de financiële fase van de financiële dienstverlening ~

LUXEMBURG--()--MiddleGame Ventures (MGV), een op fintech gerichte beleggingsonderneming, heeft vandaag aangekondigd dat het een nieuw fonds heeft opgericht dat gericht is op post-seed, series A en series B lead-investeringen in Europa en Noord-Amerika.

Het Venture Fund I van MGV heeft zijn eerste afsluiting bereikt, met een uiteindelijke afsluitende doelgrootte van € 150 miljoen. Het zal investeren in en samenwerken met B2B- en B2B2C-startups die de transformatie van financiële diensten van analoog naar digitaal en van gecentraliseerd naar gedecentraliseerd stimuleren, met de nadruk op middleware en backoffice-oplossingen. De opdracht strekt zich uit tot het inschakelen van technologieën zoals RegTech, Digital Identities, “FinData” en crypto-compatibele infrastructuur voor banken, vermogensbeheer, verzekeringen, betalingen en kapitaalmarkten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Patrick Pinschmidt
Telephone: (1) 202-750-4622
patrick@middlegamevc.com

Contacts

Patrick Pinschmidt
Telephone: (1) 202-750-4622
patrick@middlegamevc.com