Rick a Morty se objeví v hitové hře Merge Dragons! firmy Zynga

Postavy z oblíbeného cenami ověnčeného seriálu se objeví v limitované edici hry Merge Dragons!

Rick and Morty Get Schwifty in Zynga’s Hit Game, Merge Dragons! (Graphic: Businses Wire)

San Francisko--()--Firma Zynga Inc. (index Nasdaq: ZNGA), světová jednička v oblasti interaktivní zábavy, dnes oznámila, že uzavřela licenční smlouvu s firmou Adult Swim, díky které se postavy z televizního seriálu Rick and Morty (Rick a Morty), který získal cenu Emmy, objeví ve hře Merge Dragons! od studia Gram Games. Rick a Morty se objeví ve speciální limitované edici této dobrodružné a logické hry, která byla představena 22. listopadu 2019 v rámci speciální živě vysílané akce. Připravte se na draky, kamarádi!

Díky této spolupráci se postavy ze seriálu Rick a Morty objeví ve hře Merge Dragons! v rámci speciálních akcí, kdy hráči získají ocenění za sbírání bodů a uzdravení části země. Rick a Morty hrají hru Merge Dragons! a objeví Kámen poznání (Stone of Reckoning), mocný předmět, který otevírá portály do zakázaných světů. Díky tomu se obě postavy dostávají do Dragonie, země, kde se odehrává děj hry Merge Dragons!. Fanoušci se mohou těšit na řadu skvělých vědeckých vynálezů.

Je skvělé, že si Rick a Morty ve svém nabitém intergalaktickém programu našli čas na to, aby se k nám v Dragonii přidali,“ řekl Bernard Kim, ředitel pro vydávání her ve firmě Zynga. “Jsme velcí fanoušci tohoto televizního seriálu a je nám velkou ctí, že se hlavní postavy z tohoto seriálu zapojí do naší hry Merge Dragons! a věříme, že se to našim hráčům bude líbit. Kdo by nechtěl vidět cestu Draka Ricka (Dragon Rick) hrou?!”

Merge Dragons! si můžete stáhnout zdarma v App Store pro zařízení iPhone a iPad a také na Google Play. Více informací o hře Merge Dragons! získáte, když se spojíte s herní komunitou na sociálních sítích Twitter, Facebook, Instagram a YouTube.

Upozornění vydavatele:

Tiskové materiály ke hře Merge Dragons! si stáhněte zde.

O společnosti Zynga Inc.

Zynga je světová jednička v oblasti interaktivní zábavy a jejím posláním je spojovat svět prostřednictvím her. Více než miliarda lidí hraje různé hry od firmy Zynga, jako jsou například CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Words With Friends™ a Zynga Poker™. Hry od společnosti Zynga jsou dostupné ve více než 150 zemích a lze je hrát na sociálních sítích nebo mobilních zařízeních po celém světě. Firma Zynga byla založena v roce 2007 a sídlí v San Francisku. Kromě toho má další pobočky ve Spojených státech amerických, Kanadě, Velké Británii, Irsku, Indii, Turecku a Finsku. Více informací najdete na webových stránkách www.zynga.com nebo se s námi můžete spojit na sociálních sítích Twitter a Facebook.

O společnosti Gram Games

Gram Games je vývojářské studio nabízející ty nejkvalitnější společenské hry pro mobilní zařízení, které pomáhají navazovat opravdové přátelské vztahy. Firma Gram Games, která má špičkový tým vývojářů mobilních her a dalších profesionálů ve dvou herních studiích v Londýně a Istanbulu, byla založena v roce 2012 a v roce 2018 jí koupila společnost Zynga. Mezi hry, které vyvinula firma Gram Games, mimo jiné, patří Merge Dragons! nebo 1010! Více informací najdete na webových stránkách www.gram.gs.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Zynga Media Contact:
Jonathan Lopera // Iga Kowacka