CSC publiceert Inaugural Securitization Industry Pulse Report

CSC Global Financial Markets en GlobalCapital werken samen om onderzoek te produceren

WILMINGTON, Del.--()--CSC, ‘s werelds toonaangevende leverancier van zakelijke, juridische, fiscale en digitale merkdiensten, heeft vandaag de release aangekondigd van zijn inaugurale securitisatie-industrie rapport, in samenwerking met GlobalCapital, een topnieuws, opinie, en datadienst gericht op internationale kapitaalmarkten.

“Ons onderzoek is uniek omdat het een uitgebreid overzicht biedt van de securitisatie-industrie in verschillende regio’s en activaklassen in plaats van dat het activum of regiospecifiek is”, zegt John Hebert, senior vice president van CSC’s Global Financial Markets-activiteiten. “Ons rapport is bedoeld om de belangrijkste problemen voor de sector te definiëren, te begrijpen hoe marktdeelnemers reageren en inzicht te geven in de factoren en onderliggende krachten die van invloed zijn op markttendensen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Laura Crozier
Public Relations Manager
(302) 636-5401 x65526
CSC News Room

Contacts

Laura Crozier
Public Relations Manager
(302) 636-5401 x65526
CSC News Room