Bayer en Shionogi Europe naar Keynote Veeva Commercial & Medical Summit, Europa

Marktleiders bespreken hoe commerciële modellen kunnen evolueren om de klantbetrokkenheid te verbeteren in het tijdperk van precisiegeneeskunde en resultaatgerichte gezondheidszorg

BARCELONA, Spanje--()--Veeva Systems (NYSE: VEEV) heeft vandaag aangekondigd dat Dan Atkins, vice-president van digitale innovatie en inzicht bij Shionogi Europe, en Gerhard Arnhofer, vice-president en hoofd van geïntegreerde multichannel marketing bij Bayer worden gekenmerkt keynote speakers op 2019 Veeva Commercial & Medical Summit, Europa.

De heer Atkins en de heer Arnhofer hebben beiden bijna 20 jaar digitale ervaring in verschillende industrieën en therapeutische gebieden. De leiders zullen op 3 december deelnemen aan een open haard-chat om te bespreken hoe zij innoverende go-to-marketstrategieën innoveren om het groeiende belang van speciale behandelingen en naadloze klantbetrokkenheid aan te pakken. Ze zullen ook vooruitkijken hoe precisiegeneeskunde de huidige commerciële modellen zal transformeren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Roger Villareal
Veeva Systems
925-264-8885
roger.villareal@veeva.com

Kiran May
Veeva Systems
+44-796-643-2912
kiran.may@veeva.com

Contacts

Roger Villareal
Veeva Systems
925-264-8885
roger.villareal@veeva.com

Kiran May
Veeva Systems
+44-796-643-2912
kiran.may@veeva.com