Sagemcom en Com Hem lanceren als eerste Wi-Fi 6-kabelgateway op een multi-gigabit breedbandmarkt

RUEIL-MALMAISON, Frankrijk--()--DEZE VOLGENDE GENERATIE HOME GATEWAY BEREIKT ADEMBENEMENDE PRESTATIES EN STELT DE KLANTEN IN DE GELEGENHEID OM DEZE MULTI-GIGABIT SNELHEDEN EN HET BEREIKEN VAN EEN VERBETERDE CONNECTIVITEIT TE ERVAREN.

DOCSIS 3.1 eMTA F@st 3896, ontworpen door Sagemcom, maximaliseert de verdeling over Wi-Fi en 2,5Gbps LAN van de bandbreedte, afkomstig van het DOCSIS 3.1 netwerk.

Dit product implementeert een echte Wi-Fi 6-oplossing, met betere spectrumefficiëntie, hogere netwerkcapaciteit, verbeterde gebruikerservaring en verminderde latentie op het thuisnetwerk. Het beschikt over de nieuwste draadloze technologieën, waaronder OFDMA en 1024QAM-modulatie en maakt gebruik van meerdere apparaten mogelijk via een efficiënte bandbreedteverdeling. Het is ontworpen om de doorvoersnelheid voor elk verbonden apparaat in huis te maximaliseren, het Wi-Fi-bereik te vergroten en het stroomverbruik van de verbonden apparaten te verminderen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Sylvaine COULEUR
presse@sagemcom.com

Contacts

Media
Sylvaine COULEUR
presse@sagemcom.com