Lega Serie A en Lega B komen samen door de overstromingen van Venetië

ROME--()--Venetië werd op 12 november 2019 zeer hard getroffen door overstromingen. Het water bereikte een niveau van 187 cm.

Lega Serie A en Lega B hebben zich aangesloten bij het Protezione Civile (civiele bescherming) een initiatief ter ondersteuning van Venetië door promotie van het solidariteitsnummer 45500 (2 euro sms, alleen binnen Italië).

Lega Serie A en Lega B zullen vervolgens deelnemen aan de realisatie van een project ter ondersteuning van Venetië, voor het herstel van beschadigde artistieke, sportieve en sociale activa, in overeenstemming met de lokale instellingen.

Op Serie A TIM speeldag 13 en Serie BKT speeldag 14 worden fondsenwerving voor Venetië in alle stadions bevorderd via de zijlijn met LED- licht, door afbeeldingen op de grote schermen en het lezen van een bericht door de luidspreker.

De ingezamelde middelen worden door de operatoren zonder kosten overgedragen aan het ministerie van Civiele Bescherming. De bestemming van de ingezamelde middelen wordt vervolgens beoordeeld door een speciaal opgericht garantiecomité.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lega Serie A
stampa@legaseriea.it,
tiziano.mauri@legaseriea.it

La Presse
Marcella Gastini
marcella.gastini@lapresse.it

Contacts

Lega Serie A
stampa@legaseriea.it,
tiziano.mauri@legaseriea.it

La Presse
Marcella Gastini
marcella.gastini@lapresse.it