Pricefx introduceert functieverbeteringen en nieuwe gebruikersomgeving voor haar bekroonde pricing platform

Unity UI zorgt voor een intuïtievere, consistentere en reactievere layout voor de Pricefx Pricing Modules, terwijl het tegelijkertijd een naadloze UI-integratie biedt met SAP, Salesforce, Microsoft Dynamics en andere toonaangevende softwareplatformens.

MÜNCHEN & CHICAGO--()--Pricefx, de wereldleider in cloud pricing software, heeft vandaag de nieuwste release van zijn prijswinnende pricing platform aangekondigd. De hoeksteen van deze release is Unity UI, een gestroomlijnde, moderne, intuïtieve gebruikersomgeving. Unity vertegenwoordigt de eerste belangrijke UI-update voor Pricefx sinds de eerste lancering en verbetert het gebruiksgemak, de consistentie en het reactievermogen van Pricefx aanzienlijk om een betere gebruikerservaring op meerdere apparaten te creëren.

Deze release bevat ook verbeteringen in prijslijsten en live prijsrasters, een configuratiewizard in meerdere stappen en snelheidsverbeteringen in PriceOptimizer en PriceAnalyzer. Samen ondersteunen deze upgrades de toewijding van Pricefx om snelle time-to-value, gebruiksgemak en lagere totale eigendomskosten te leveren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Cathy Summers
Summers PR
cathy@summers-pr.com
+1 (415) 483-0480

Contacts

Cathy Summers
Summers PR
cathy@summers-pr.com
+1 (415) 483-0480