Wereldwijde studie vindt dat 85% van de supermarkten een gebrek heeft aan mogelijkheden, technologie en expertise om inzichten te gebruiken om hun gegevens te gelde te maken en de klantervaring te stimuleren

dunnhumby: Statistic from commissioned Forrester study on achieving revenue growth in grocery retail (Graphic: Business Wire)

LONDEN--()--dunnhumby heeft vandaag The Future of Retail Revenues Must Be Data Led vrijgegeven, in opdracht van en in november 2019 uitgevoerd onderzoek door Forrester Consulting. Dit onderzoek dat 85% van de supermarktketens wereldwijd de mogelijkheden, technologie, mensen en processen, die ontbraken om inzichten te gebruiken en om inkomsten te genereren. Deze gegevens en de klantervaring in de supermarkten te stimuleren voor $ 5,9 biljoen1 wereldwijd. Ondanks de duidelijke hindernissen, beschouwt de meerderheid (85%) van de wereldwijde supermarktketens de groeiende inkomsten als hun topprioriteit in 2020 en is dit van plan door hun gebruik van gegevensinzichten te verbeteren om klantstrategieën (84%) te ontwikkelen en zakelijke beslissingen te nemen (82%).

“De wereldwijde supermarkten vechten om te overleven tegen puur spel en andere niet-traditionele concurrenten, die verder hele dunne marges knijpen,” zei David Clements, Global Retail Director bij dunnhumby. “We hebben deze studie laten uitvoeren om beter te begrijpen waarom zoveel retailers niet profiteren van nieuwe inkomstenstromen, terwijl ze de winkelervaring voor hun klanten verbeteren. Wij geloven dat de onderzoeksresultaten het groeiende belang benadrukken van de rol van klantgegevens bij het bereiken van duurzame groei. ”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

dunnhumby PR Contact
Beth Sissons

Hotwire for dunnhumby

beth.sissons@hotwireglobal.com
+44 (0) 20 7608 4670

Contacts

dunnhumby PR Contact
Beth Sissons

Hotwire for dunnhumby

beth.sissons@hotwireglobal.com
+44 (0) 20 7608 4670