Virgin Voyages bezienswaardigheid op de Middellandse Zee met tweede schip ‘Valiant Lady’ lanceert 3 opwindende 7-daagse routes van Barcelona met overnachtingen op Ibiza

Virgin Voyages Sets Sights on the Med for Second Ship ‘Valiant Lady’ (Graphic: Business Wire)

MIAMI--()--Virgin Voyages, het nieuwe lifestyle-merk dat de reisbranche wakker schudt, heeft aangekondigd dat hun tweede schip ‘Valiant Lady’ zal heten. Ze zal 7-nachten mediterrane routes varen vanuit Barcelona ( ​​Spanje ) wanneer ze haar debuut maakt in Mei 2021. Boekingen voor de drie hoofdroutes worden op 19 december 2019 geopend. Zij bieden allemaal reizen met overnachtingen op enkele van de populaire bestemmingen in Frankrijk, Italië en Spanje.

Dit persbericht bevat multimedia hier de volledige release: https://www.businesswire.com/news/home/20191119005362/en/

“We zijn zeer verheugd om de naam van ons tweede schip te onthullen – Valiant Lady – en om onze belofte na te komen de reizigers een zee-ervaring te bieden, en hoe het is om te varen in dit fantastische deel van de wereld . Onze passagiers zullen verliefd worden op de plaatsen waar we naartoe gaan en de momenten en herinneringen die ze kunnen creëren op ons prachtige schip. . Er is tenslotte geen betere manier om de zeven zeeën te bevaren dan het op de Virgin-manier te doen, ”zei Tom McAlpin, CEO van Virgin Voyages.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

ALISON BROD MARKETING + COMMUNICATIONS
Virgin@alisonbrodmc.com

Virgin Voyages
Michelle Estevam, media@virginvoyages.com

Contacts

ALISON BROD MARKETING + COMMUNICATIONS
Virgin@alisonbrodmc.com

Virgin Voyages
Michelle Estevam, media@virginvoyages.com