SLM Solutions Group AG en Divergent Technologies voeren een intentieverklaring uit om de volgende generatie AM-machines aan te schaffen en hun strategische partnerschap verder te verdiepen

  • Sinds 2017 werken SLM Solutions en Divergent Technologies samen onder een Joint Development Partnership (“JDP”) om een ​​volgende generatie multi-lasermachine te bouwen, die de kostenproductiviteit bereikt, die nodig is voor volumeproductie van auto-onderdelen, inclusief veiligheidsstructuren en ruimtevaart onderdelen.
  • Op basis van de vooruitgang in het JDP en de sterke marktvraag breiden de partners nu hun strategisch partnerschap uit om de ontwikkeling en commercialisering van de volgende generatie machines te versnellen.

 

Divergent’s revolutionary 3D printed chassis structure (Graphic: Business Wire)

FRANKFURT, Duitsland--()--Op FORMNEXT 2019 presenteren de strategische partners een kwart van Divergent’s volledig functionele en crashbestendige hypercar met een revolutionaire bedrukte chassisstructuur. Bovendien zullen ze generatief ontworpen en gevalideerde lichtgewicht ophanging en chassiscomponenten presenteren, inclusief een set bedieningsarmen vervaardigd op het eerste pre-productie exemplaar van een gezamenlijk ontwikkelde machine. De ophanging en chassisstructuren die worden weergegeven, werden geproduceerd op de complete selectieve lasersmeltmachinesuite van SLM Solutions – inclusief SLM®800, SLM®500 en SLM®280-systemen – en hebben met succes meer dan 450.000 kilometer gesimuleerde wegomstandigheden doorstaan.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contacts
Divergent Technologies
Name: Michael Kenworthy
Phone: +1(424) 527- 4563
Email: mkenworthy@divergent3d.com

SLM Solutions
Name: Kristal Kilgore
Phone: +49 451 4060 3000
Email: press@slm-solutions.com

Contacts

Media Contacts
Divergent Technologies
Name: Michael Kenworthy
Phone: +1(424) 527- 4563
Email: mkenworthy@divergent3d.com

SLM Solutions
Name: Kristal Kilgore
Phone: +49 451 4060 3000
Email: press@slm-solutions.com