Social Football Summit 2019 vindt plaats in Rome in samenwerking met Lega Serie A

ROME--()--Debatten, vergaderingen en netwerken gewijd aan digitale marketing en innovatie in de voetbalwereld, maken deel uit van het programma van de tweede editie van de Social Football Summit gepland voor woensdag 20 en donderdag 21 november 2019 in het Stadio Olympico in Rome (ITA).

Het evenement, georganiseerd door de startup “Social Media Soccer” en het digitale bedrijf “Go Project”, in samenwerking met de Lega Serie A, zal 75 sprekers bevatten tijdens een dertigtal conferenties, debatten en andere formats verdeeld in twee hoofdthema’s:

• De eerste is gewijd aan de belangrijkste en meest originele initiatieven op het gebied van digitale marketing en betrokkenheid van fans.

• De tweede is gewijd aan digitale transformatieprocessen, sporttechnologie, eSports, blockchain en andere innovatieve projecten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.