Lega Serie A en Math & Sport presenteerden de “Football Virtual Coach”

Download

Loading media player...

Lega Serie A and Math&Sport present the “Football Virtual Coach”, an innovative system that allows technical staff to optimize the performance of their teams through real-time tactical analysis.

MILAAN--()--Lega Serie A en Math & Sport zijn vandaag gepresenteerd tijdens het “Barça Sports Technology Symposium” in Barcelona. ​​De “Football Virtual Coach” een innovatief systeem waarmee het technisch personeel de prestaties van hun teams kan optimaliseren door middel van directe tactische analyse.

Vanaf de tweede ronde van de Serie A TIM 2019/2020 zal de Lega Serie A alle banken van een tablet voorzien en uitrusten met de geïnstalleerde virtuele voetbalcoach. Het is ontwikkeld door Math & Sport, een Italiaanse geïncubeerde startup (PoliHub – Polytechnic University of Milan). De Football Virtual Coach analyseert gegevens afkomstig van videotrackingsystemen om, dankzij Artificial Intelligence, het gehele technische personeel met de meest strategische aanwijzingen om de tactiek of de strategie van de tegenstander te optimaliseren. De coaches zullen in staat zijn om de informatie aan te passen op basis van hun strategieën.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

La Presse
Marcella Gastini
marcella.gastini@lapresse.it

Release Summary

Lega Serie A and Math&Sport present the “Football Virtual Coach” Serie A TIM will equip all the benches with a tablet with this application installed

Contacts

La Presse
Marcella Gastini
marcella.gastini@lapresse.it