Velodyne Lidar introduceert Alpha Prime ™, de meest geavanceerde Lidar-sensor op de markt

Alpha Prime levert een ongeëvenaarde combinatie van gezichtsveld, bereik, hoge resolutie, helderheid en operationele prestaties

Download

Loading media player...

Velodyne Alpha Prime™ has a unique combination of breakthrough innovations that allows vehicles to navigate in unfamiliar and dynamic settings.

SAN JOSE, Californië--()--Velodyne Lidar, Inc. introduceerde vandaag Alpha Prime ™, de volgende generatie Lidar sensor die gebruik maakt van de gepatenteerde surround view-technologie van Velodyne om de gecombineerde hoogste prestatiespecificaties voor de autonome mobiliteitsindustrie in één sensor te leveren. De sensor is een ongeëvenaarde oplossing in perceptie, gezichtsveld en bereik voor autonome markten, waaronder transport, vrachtwagens en robotica. De Alpha Prime biedt een nieuw niveau van energie-efficiëntie en is nu beschikbaar voor bestellingen en levering.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sean Dowdall
Landis Communications Inc. for Velodyne Lidar, Inc.
(415) 286-7121
velodyne@landispr.com

Contacts

Sean Dowdall
Landis Communications Inc. for Velodyne Lidar, Inc.
(415) 286-7121
velodyne@landispr.com