Een 360 ° beschermingsaanbod van belangrijke evenementen en gevoelige locaties gepresenteerd door Bertin, Exensor en Cnim Air Space op Milipol Parijs 2019

A 360° protection offer of major events and sensitive sites presented by Bertin, Exensor and Cnim Air Space at Milipol Paris 2019. (Graphic: Bertin)

PARIJS--()--Toonaangevende spelers in de defensie- en veiligheidssector in Frankrijk en in het buitenland, Bertin Technologies, Exensor, Bertin IT en CNIM Air Space (CNIM Group companies) zullen in het GICAT Pavilion exposeren, om hun aanvullende operationele oplossingen voor de bescherming van mensen te presenteren en het bewaken van de belangen van staten en gemeenschappen.

Dit evenement is de gelegenheid om ons nieuws onder de aandacht te brengen:

Nieuw contract: Exensor & Siltec kondigen de ondertekening aan van een belangrijk contract met het Poolse ministerie van Defenseto om 116 Unattended Ground Sensor (UGS) -systemen te leveren.

CNIM Air Space, voorheen Airstar Aerospace, trad in maart 2019 toe tot de CNIM Group. Dankzij de ervaring die CNIM Air Space heeft opgedaan in projecten, die zijn ontworpen ten behoeve van grote actoren op het gebied van defensie, veiligheid en ruimtevaart, biedt CNIM Air Space nu een compleet assortiment aan vastgebonden aerostatica surveillance– en communicatiemissies.

Contacts

PRESS
Frédérique Vigezzi
frederique.vigezzi@gootenberg.fr
Tel : + 33 1 43 59 29 84

Contacts

PRESS
Frédérique Vigezzi
frederique.vigezzi@gootenberg.fr
Tel : + 33 1 43 59 29 84