Bending Spoons lanceert Playond: het spelabonnement voor iedereen

(Photo: Bending Spoons)

MILAAN--()--Bending Spoons, Europa's nummer één ontwikkelaar van mobiele iOS-apps (exclusief games), heeft Playond officieel gelanceerd. Deze nieuwe spelservice geeft leden onbeperkte toegang tot een steeds groeiende catalogus van veelgeprezen premiumgames. De huidige verzameling van 60+ spellen is nu voor iedereen beschikbaar tegen een prijs voor onze vroege vogels van $ 0,99 per maand.

We zijn verheugd om samen te werken met enkele van de meest toegewijde game-ontwikkelaars en indie-studio's ter wereld. Playond is een service gemaakt door mobiele gamers, voor mobiele gamers: onze missie is om premium games in de App Store te brengen voor zoveel mogelijk spelers, om uiteindelijk de mobiele game-ervaring te verbeteren waar we allemaal van kunnen genieten ", zegt een woordvoerder van het bedrijf.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Manuela Mesco
m.mesco@alwayscommunication.it
+393427336015

Contacts

Manuela Mesco
m.mesco@alwayscommunication.it
+393427336015