Esri neemt deel aan Autodesk University 2019 Conference

GIS-experts tonen aan hoe locatie-intelligentie slim ontwerp en planning mogelijk maakt

REDLANDS, Californië--()--Esri, de wereldleider op het gebied van locatie-intelligentie, neemt deel aan de Autodesk University Las Vegas-conferentie dit jaar, die van 19 tot 21 november wordt gehouden in het Las Vegas Sands Convention Center. Experts van Esri zullen aanwezig zijn om te bespreken hoe de geographic information system (GIS) technologie en architecture, engineering, and construction (AEC) professionals in staat stellen veldgegevens te verzamelen en te analyseren, een infrastructuur te ontwerpen die efficiënt en duurzaam is en de potentiële impact op het milieu in beeld te brengen.

Esri is onlangs bij Autodesk gaan samenwerken om de naadloze integratie en het delen van GIS-gegevens voor AEC-organisaties te verbeteren met een nieuw aanbod, ArcGIS AEC Collections. Deze zorgvuldig geselecteerde combinaties van ArcGIS-producten van Esri helpen ontwerpers en ingenieurs bij het ontwerpen van slimmere, efficiëntere gebouwen en infrastructuur. ArcGIS AEC Collections wordt getoond op dinsdag 19 november en donderdag 21 november op Esri stand #INF130 in de Expo.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jo Ann Pruchniewski
Public Relations, Esri
Mobile: 301-693-2643
Email: jpruchniewski@esri.com

Contacts

Jo Ann Pruchniewski
Public Relations, Esri
Mobile: 301-693-2643
Email: jpruchniewski@esri.com